3 sep. 2011

Efter en vecka på Mallis med min syster och hela hennes familj + min förkylning, god mat, varma bad och väldigt bra väder, härligt att sitta på balkongen efter kl.23.00 och det är 27 gr varmt inte dumt.
Så är man nu hemma och tillbaka till alla vardagliga sysslor.
Tänka att man alltid är trött när man kommer hem, men det blir ju inte mycket sömn om man ska upp 02.30 för att komma med bussen. Hostan gör det väl inte bättre.
Idag har vi varit på en längre skogspromenad för att kolla in skogsvägen, efter att den är körd med en maskin som kapar bort sly och mindre träd som vuxit in i vägen, det såg bra ut, gick där och slängde en del som hamnat på vägen tillbaka till skogen. Som då ger näring tillbaka.
Nu är det så vackert i vår natur med alla olika svampar, mossor och färger. Hittade en ros såg att det var en parkros vi tagit bort för kanske 20 år sedan, men nu blommade den vackert i skogen. Och den fuktiga luften som luktar så gott.
Sitter här och håller på att somna klockan är sent, mörkt i nästan alla hus, ska nog krypa till kojs jag med, väckaren ringer ju 06.35 som vanligt å då ska man va pigg som en lärka eller vad man säger... Godnatt på er där ute.