11 dec. 2011

Luciafirande..

Har varit på luciafirande i bönhuset och det var så vackert, väldigt duktiga sångare, så ljuvligt... skulle önska att den känslan fick sitta kvar länge. Men det blir andra känslorsom tar över för mej. Synd bara att man ska känna sej så ensam mitt bland alla dessa människor, (bönhuset fullt)och har jag som i kväll Stellan med så känns det ännu värre, för det är inte någon som kommer fram och pratar med oss då. Ingen vågar tror jag, de är nog rädd för sina egna känslor, eller är man så. Jag kämpar med gråten så man nästan biter sönder mej inombords. Ingen rolig känsla...

Ikväll blir det nog tidig kväll ska följa Hanna tidigt i morgonbitti till tandläkaren, så hon har borstat och borstat sin tänder i kväll. Sov gott på er..

Såååå mycke snö...

Nu känns det som det räcker för i år, tror det är minst 40 cm vi fått. Skottat, gett fåglarna mat, skrivit julkort, vilken tid det tar när man försöker få allt klart på en gång. Nu är det bara till att köpa frimärken. Danne har tagit fram skotern, så det lyste ur Emils, Hannas och Rickards ögon. Jag önska mej en egen skoter sa Rickard sedan. tror jag de men, åh så dyra saker, att leka med.