16 dec. 2011

dagen som varit...

Jag fick ta paus idag vi blev utan ström, och då är det inte lätt av bokföra, man blir som lite handikappad för vi blir också utan vatten så vad men än hittar på så går det inte att göra något, till slut la jag mej på sängen ringde till fler, Josse sa det är nog ett tecken att du ska vila mamma... och så fick det bli. Städat kontoret fått bort där å det behövdes verkligen, jätte skönt, att det är gjort.
Ikväll åt vi en god middag av... heta räkor med vitlöksbröd till förrätt, sedan stekt torskfile med potatismos (hemjord så klart, inget pulver här inte). Så gott... Kaffe med glass och hallon. Glass gör jag oftast också själv den är ju så mycket godare... och så enkelt tycker jag.
Vad det värmer i hjärtat när barnen ringer och berättar om bra saker som hänt de under dagen. Vilken lycka man känner då, för man önskar de inget annat än det bästa, i alla situationer. ;) ;) ;)
Nu ska jag kolla på svenska hjältar, det är bra att de uppmärksammas, det finns säkert många fler som också skulle få komma fram...

Vackert väder...



skulle jag önska idag sitter med bokföringen och när man tittar ut är det bara grått och trist, och vädret påverkar mej väldigt mycket.


Får nog ta mej några pausar och göra annat mellan varven annars blir det bara tungt. Finns en hel del som behövs göras denna sista vecka innan jul.