8 maj 2012

Lite blandat ...

Helgen som var har jag haft det skönt, varit hos systeryster och blivit omhändertagen t.ex. fått plockade ögonbryn och färgat, även fått färg i hårbotten, inte dumt vill inte att mina små grå ska synas. 
Har ätit god mat, fått kaffe på säng i husbilen, sovit till efter kl.10.00 som jag ju aldrig gör utan vaknar tidigt, som en tidsinställd bomb varje morgon annars, väldigt skönt att sova ut.
Man får njuta av små saker så gott det går. 
Innan jag åkte från Skellefteå han jag förbi lilla  lillasyster träffa hela hennes familj 
få middag där innan jag åkte hem.
Mötet förra veckan tog så mycket av mej att man inte förstår, hur mycket vissa saker påverkar en, 
har känt av det flera dar, men nu känns det bättre.
Har även följt allt som händer kring Jimmy och Linda, min dotters kompisar, och Mikael som jag känner och som är vår sons kompis, man blir så ledsen och arg hur myndigheter tänker, eller inte tänker.
 Många tankar går till dom.  
Man önskar de alla lycka som går att få i deras situationer.

Gick ut i morse och tänkte ta bort lite skräp som kommit fram, men det är hur mycket som helst, både efter snickare och så mycket som blåst från träden, grenar riktigt stora, men jag sågade även ner några som hänger så långt ner att man inte kan klippa gräsmattan eller gå under dom. 
Jätteskönt ute, får nog fortsätta i morgon det är ganska tungt, vill inte slita ut mej så jag inte orkar fler dagar. Har också lite för stor tomt den skulle varit mindre. 
 Planterat några blommar på bron så det ser lite mer välkomnande ut.
Strax dags för annat jobb...